Obezbedjenje objekata

Obezbedjenje objekata podrazumeva potpunu zaštitu objekata od provala i kradja, kao i zaštitu svih lica koja se u njemu nalaze.

U zavisnosti od zahteva klijenata obezbedjenje objekata vršimo naoružanim ili nenaoružanim izvršiocima 24 časa dnevno tokom cele godine.

U stanju smo da blagovremeno proverimo svaku dojavu ili alarm u objektima koje štitimo, korišćenjem sredstava moderne telekomunikacije izmedju samih izvršilaca obezbedjenja, nadzornog centra i mobilnih ekipa, uz istovremeno obaveštavanje dežurne službe lokalne Policijske uprave.

Poslovi tehničke zaštite se obavljaju upotrebom tehničkih sredstava i uredjaja za sprečavanje protivpravnih radnji prema licima i imovini.

Tu spadaju: nedozvoljen pristup objektima i prostorijama koje se obezbedjuju, unošenje oružja, eksplozivnih materija i drugih opasnih materija i predmeta u štićeni objekat, nedozvoljeno korišćenje, iznošenje i otudjenje štićenih predmeta, provale, nasilno ulaženje i napad na štićeni objekat, neovlašćeni pristup podacima, zaštita vozila i drugih prevoznih sredstava.

Nije dozvoljeno koristiti tehnička sredstva van štićenog objekta ili štićenog prostora zato što se može narušiti privatnost drugih lica.

Naša kompanija pruža usluge zaštite posebno značajnih objekata.

Tu ne spadaju samo objekti koji imaju značaj za državu, region ili grad, već i reprezentativne objekte koji upravo zahtevaju takvo obezbedjenje.

Obezbeđujemo

profesionalno obezbedjenje objekata