Super Glass DOO

SUPER GLASS doo je osnovan 2010. godine sa osnovnom delatnošću održavanja i higijene u poslovnim i stambenim objektima. Poslovnim odnosom svakodnevno pridobijamo nove klijente. Imamo vrlo efikasno razradjen sistem kontrole i način saradnje sa klijentima.

Svoju delatnost smo proširili i na usluge profesionalnog obezbedjenja.

Kao primarna delatnost kompanije je fizičko-tehničko obezbedjenje objekata, a takodje vršimo obezbedjenje lica, novca i vrednosnih pošiljki, raznih manifestacija, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija koja zahtevaju kvalitetnu profesionalnu zaštitu. Takodje imamo ekipu obučenu za obezbedjenje VIP ličnosti.

Pored obavljanja i sprovođenja službe obezbeđenja i fizičko–tehničke zaštite, naši zaposleni osposobljeni su za vršenje protivdiverzionog pregleda i pregleda naoružanosti stranaka – posetilaca, čuvanje oružja strankama za vreme poseta, protivpožarne zaštite kao i za vršenje drugih usluga iz domena zaštite i bezbednosti, prema zahtevu klijenta.

Naši zeposleni se osposobljavaju na kursevima borilačkih veština i u školama za telohranitelje.

Tokom vršenja posla naši zaposleni rasporedjeni na mestima obezbedjenja su po potrebi i bezbednosnoj proceni naoružani. Takodje naša firma poseduje poseban namenski vozni park koji se sastoji od blindiranih vozila za prevoz novca, specijalnih vozila za prenos novca i hartija od vrednosti, kao i većeg broja putničkih i terenskih vozila namenjenih obezbedjenju.

Naša služba fizičko-tehničkog obezbedjenja pruža usluge:

  • fizičkog obezbedjenja objekata

  • fizičkog obezbedjenja lica

  • obezbedjenja manifestacija

  • tehničko obezbedjenje

  • daljinski nadzor objekata

U dosadašnjem radu smo uspostavili kvalitet i izradili jasne procedure za pružanje usluga iz oblasti obezbedjenja.

Svoju poslovnu politiku usmeravamo ka konstanstantnom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu.

Naši klijenti

samsung